שאלה על עובש.. שבת שלןם

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/01/2021 | 23:57 | מאת: לימור

שלום..בחדר אמבטיה שלנו יש עובש שחור יחסית הרבה זמן..אילו סיכונים בריאותייים נגרמים מעובש אשמח לדעת ? אציין שאין לנו בעיות נשימה או אלרגיות ..)

אז, לנקות את העובש. למרות כל המיתוסים לגבי עובשים, זה מה שהם עלולים לגרום לתופעות אלרגיות ולבעיות נשימה. במקרים חריגים ביותר, כאשר יש כמות גדולה מאוד של עובש, הם עלולים לשחרר רעלנים שעלולים לגרום להרעלה (דרך מערכת הנשימה). לכן, לא נותנים לעובש להצטבר לכמויות אלא מסלקים אותו. וחשוב לבדוק מה המקור לעובש, רטיבות זו אחרת, ומטפלים בה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות