דירה ללא חלונות איוורור .שאלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/01/2021 | 17:17 | מאת: ליטל

במשך 4 שנים גרנו בדירה ללא חלונות עם תינוקת שהיום בת 4......כך שלא היה כמעט איורור בבית.(למזלי הגדול שאני לא משתמשת כמעט בחומרי ניקיון כך שזה מעט מרגיע אותי )ועכשיו רק בדיעבד אני יודעת על הסכנות של חוסר איוורור ..שהרהיטים פולטים חומרים מסוכנים וכו...מה שכן היה לנו מזגן שפועל ברוב ימי הקיץ וגם מדי פעם בחורף האם מזגן מחליף את האויר בבית ...ואפשר לנשום קצת לרווחה שזו חצי נחמה ? לצערי אני יודעת שאין לבכות על חלב שנשפך אבל זה מטריד אותי ביום יום ואשמח לכל מידע ..תודה

אז, איך היה לכם אוויר? מזגנים מבצעים החלפת אוויר חלקית עם החוץ. ברור שזה לא אידאלי, אבל לא בהכרח יש פגיעה, בה או בכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות