ארון חומרי ניקוי סגורים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/01/2021 | 06:24 | מאת: יעקב

שלום, האם יש ריכוז בעייתי באוויר, בארון מתחת לכיור בו אני מאחסן כל מיני חומרי ניקוי (סגורים כמובן)? השאלה באה כי שמעתי רעש של טפטוף מכיוון הארון, פתחתי את הארון והכנסתי את הראש כדי לראות מהיכן הנזילה והרגשתי ריח של חומרי הניקוי, האם הייתי צריך לחכות קצת שהאוויר יתנקה/יתחלף לפני שקירבתי את הראש? יש סיכון במצב כזה? תודה.

ברור שיהיה שם ריח. הבקבוקים לא אטומים לגמרי. והיה טפטוף. נכון שמקובל לאחסן חומרים תחת לכיור, רק עדיף למצוא מקום מאוורר יותר או לפתוח ולאוורר מדי פעם. נשמת מעט מאדי החומרים ששם. מה? מי יודע. אם אתה מרגיש טוב כנראה היה מעט מאוד. בעתיד, לאוורר, וכאשר מכניסים ראש לחכות, ולראות אם יש אפשרות אחסון לא תחת לכיור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות