חימום תת רצפתי המופעל על ידי גז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/01/2021 | 13:40 | מאת: ליאורה

שלום ורד :) מהן הסיכונים לטווח הרחוק מריח של גז ? לאיזה מחלות זה גורם ? מהן התסמינים ? אסביר את עצמי : יש לנו בבית חימום רצפתי המופעל על ידי מערכת של גז ...הארובה מותקנת מעל החלון של החדר אמבטיה , החדר אמבטיה מחובר ליחידת הורים שלנו וכמובן שיש דלת מפרידה בין האמבטיה לחדר הורים . לפני זמן מה הרחתי ריח של גז בחדר האמבטיה ..( ממש במקריות עליתי על זה רק בזמן האחרון כי החלון של החדר אמבטיה היה פתוח ) הזמנתי את החברה שהתקינו לנו את הארובה ונאמר לנו שהותקנה באופן חוקי ..ויש להם גם רשיון .החימום מופעל לתקופה של חודשיים בחורף.במשך 7 שנים ...כמובן שהתנאי איוורור ירודים בגלל הקור..ועדיין אנחנו מרגישים מוטרדים כי הבת שלנו שכיום בת 7...היתה ישנה איתנו בחדר הורים ..3 שנים בערך ..לצורך הענייין היום עשיתי בדיקה ניסתי להריח אם הריח חודר ליחידת הורים שהדלת סגורה ..והריח אמנם לא היה מורגש ממש..יש לצייין שבכל התקופות של החורף הרגשנו טוב ..ולא היה איזה תסמין חריג של סחרחורות או משהו אחר..ועדיין אנחנו לא ממש רגועים

אם הרגשתם כל הזמן טוב, והמערכת נבדקה והיא תקינה, והבודק אמר שתקין, אין מה להוסיף.

06/01/2021 | 12:42 | מאת: ליאורה

ועדיין חשוב לי לדעת בהנחה ויש חשיפה לגז..לאיזה מחלות זה גורם ??? אני לא סומכת על אף מתקין ואני רוצה להיות להיות רגועה..ואילו תסמינים היינו מרגישים במידה והיתה חשיפה ? תודה לך .

עדין לגמרי לא ברור על מה את שואלת. לא היה ריח, והמערכת נבדקה והיא תקינה, ואתם הרגשתם טוב. אין מה להוסיף.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות