ראונדאפ- מודה מראש על עזרתך.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/12/2020 | 14:39 | מאת: אורטל

שלום רב, אודה לעזרתך.. גרים בבית קרקע, לצערי הגינה שממש מעבר לחלונות ביתנו רוססה בראונדאפ. כמה זמן צריך להישאר עם חלונות סגורים? מתי ניתן לצאת החוצה ללא חשש? איך להתנהל עם זה שידרכו על החומר כשנכנסים הבייתה ויש תינוקת זוחלת? תודה רבה מראש.

מוזר שמבצעים טיפול בראונאפ בחורף בימים של רוח וגשם. ראונאפ הנו חומר המונע גידול עשבים וצמחים שמפריעים, לא הדברה של חרקים, ולכן הוא לא משפיע על מערכות בגוף כמו חומרי הדברה. הסיכון העיקרי הנו גירוי עור ועיניים. יופיע בסמוך לריסוס או לאחר מגע ישיר עם הצמחיה שעליה פוזר החומר. כבר 5-6 שעות אחרי הריסוס, החומר מתייבש והבעיה של מגע ישיר בעור ובעיניים ודרך האוויר כבר מסתיים. צמחיה בסמוך לאזור הריסוס אסור לאכול בערך עוד שבועיים לאחר הריסוס (תלוי בתנאי מזג האוויר). לכן, נראה שאין לכם בעיה מיוחדת. אם מישהו בכל זאת מפתח תגובה, לפנות לקבלת טיפול רפואי.

30/12/2020 | 12:30 | מאת: אורטל

תודה רבה על תשובתך המקצועית, המהירה והאדיבה!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות