ריח של מדורה לפנות בוקר ובשעות הערב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/12/2020 | 13:35 | מאת: ליאם

שלום.. היכן שאני מתגוררת ניתן להריח בשעות הערב רק ריח של מדורה שבא מדי פעם.. לא תמיד.. ולעיתים בשעות, הבוקר המוקדמות.. לא הצלחתי להבין מהיכן המקור לאחר שעשיתי סריקה באזור.. יכול להיות שהפועלים בבניה מדליקים מדורה או שזה בכלל קמינים מהשכנים..אני לא יודעת.. אבל בבוקר מוקדם היה מעט ריח של מדורה בתוך הבית.כן שהחלונות סגורים.. השאלה אם ריח בהכרח אומר שיש חומר מסוכן שאנחנו נושמים בבית שאנחנו ישנים... והאם במידה ונשמנו חומר מסוכן עלינו להרגיש בתסמינים...? כולנו מרגישים מצויין בבית.. אין הפרעות נשימה לילדים..או משהו אחר.. אבל הענייין ברמת, מדאיג אותי. והאם יש מה לעשות בכלל? האם המשרד להגנת הסביבה יטפל בזה ברצינות?

חומרים הם דברים קטנים ביותר. חלון סגור מבחינתם איננו אטום, וקצת תמיד יכנס. במקרה זה יש לחומר ריח ואתם מרגישים, באופן רגיל יש גם הרבה חומרים ללא ריח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות