תיקוני גגות עם זפת - דרך מעלית הבניין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/12/2020 | 13:30 | מאת: א.ב

שלום, בבניין בו אני מתגורר עושים תיקונים בגג עם זפת. הקבלן העלה מספר דליים של זפת חמה דרך המעלית וכל הבניין התמלא עשן.הריח החריף נשאר שעות לאחר מכן שכן אין הרבה פתחי אוורור. האם כך נעשית עבודה זו? האם יש סיכון? תודה רבה

אין נהלים. יש אנשי מקצוע ויש כאלה שלא. חשוב לבחור אנשי מקצוע. חומרי זפת אינם חומרים ידידותיים לנשימה שלנו. אין נזק מידי שניתן למדוד, מלבד אי נוחות נשימתית אולי כאב ראש. מצטרף לשאר החומרים עם ריח ובלי ריח שנחשפים אליהם בחיים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות