שבת שלום . שאלה על זפת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/10/2020 | 13:35 | מאת: ליאון

ביום חמישי האחרון השתמשו בחלק קטן מהכביש בזפת מאחורי הבית שלנו(בזמן העבודות הבית היה סגור ) , היום (שבת) כשהרוח באה לכיווננו ניתן היה להריש מעט ריח של זפת..לעיתים..זה בא בגלים .אנחנו בימי שישי שבת ובערבים נוהגים להיות עם חלונות פתוחים ,לאור המצב שהינו מחמישי בערב עם חלונות פתוחים יש סיכון בריאותי חריג ,? בלתי הפיך ? יש לציין בתוך הבית הריח לא הורגש .יש ילדים קטנים בבית.

אם אין ריח בבית, מה השאלה? ומה זה משנה אם יש ילדים קטנים או גדולים? אם מסוכן מסוכן לכולם. כל יום כל היום יש חשיפה לחומרים מסוכנים. זה שיש ריח או אין ריח אינו מדד לכמות או לנוכחות חומר מסוכן באוויר.

10/10/2020 | 20:10 | מאת: ליאון

ילדים יותר רגישים..בגלל זה ציינתי שיש ילדים קטנים בבית . שאלתי הכללית היתה אם זפת שהתייבשה מסוכנת ? בבית אין ריח ..אבל אנחנו נמצאים מדי פעם במרפסת או בשביל של הבית ..

לא בהכרח. ומה תעשה עם כל כבישי הארץ שהם זפת? זה חלק מזיהום הרקע של החיים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות