ארובה מול ביתנו .......

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/10/2020 | 22:20 | מאת: מיה

היי מול ביתנו יש ארובה של סטקייה , ניתן להבחין בעשן שיוצא ממנה , הארובה גבוהה מביתנו אבל עדיין יש תחושה באויר של ריח בשרים ..האם זה דבר תקין לבנות ארובה מול מגורים בידיעה שזה מסכן את התןשבים ? כל היום אנחנו מריחים ריח של על האש ..זה ממש מטריד אותנו כבר..אין לנן אפשרןת גם לפתוח חלון במהלך היום ולשבת במרפסת..

מסעדות פתוחות בניגוד לחוק הקורונה, תזמינו משטרה. שוב, ריח איננו מדד לנוכחות חומר מסוכן או הכמות שלו. זה שיש ריח בלי למדוד כמות חומר באוויר, לא בהכרח מדובר בכלל בחומרים מסוכנים. תפנו לרשות המקומית ותבדקו אם יש למסעדה רשיון עסק. אם הכל תקין, לא תוכלו לעשות הרבה, אם אין רשיון העיריה תפעל מולם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות