איכות אויר בבריזומטר .

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/10/2020 | 15:52 | מאת: עמית

היי רציתי לדעת אם ניתן להסתמך על אפליקציית בריזומטר למידע על איכות האויר ...? עפ"י מה הם קובעים את איכות אויר ? יש תחנת ניטור בכל איזור?בכל רחוב? איך הגיוני שרחוב סואן ותעשייתי ואיזור אחר שקט יש את אותה איכות האויר ????? ...ולצורך העניין בדקתי גם איזור שיש בו מפעל ויצא איכות אויר טובה מזו של שכונה שקטה...?

כפי שידוע אני לא מביע דעתי לגבי מוצרים. זו אפליקציה שעושה שימוש בנתונים של תחנות ניטור של המשרד להגנת הסביבה השרות המטאורולוגי ומאגרי מידע נוספים ובהתאמה הם מספקים את המידע שלהם. אין להם תחנות ניטור או ביצוע בדיקות בפועל בשטח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות