קיר פולט ריח לא טוב ..

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/10/2020 | 00:17 | מאת: לירן

היי ורד חג שמח שמתי לב שבביתנו יש קיר ( הקטע שבין קיר הסלון לבין דלת הכניסה, בקטע שהדלת מתחברת לקיר ) הקטע הזה פולט ריח לא נעים , יש לציין שבקטע הזה של הקיר ניתן להבחין גם בחורים לכל אורכו מהתקרה עד לרצפה , ןהריח מורגש מהקיר רק שחם בחוץ וכשהקיר הזה מתחמם ....כשאני מתקרבת לקיר אני ממש מריח ה שזה משם ( בהתחלה חשבתי שהריח מבחוץ מהזיהום אויר ) אבל בכיפור היה ניתן גם להריח את הריח ..ואז היה ברור שזה מהקיר. גם שאני לא קרובה לקיר ניתן להרגיש את מעט את הריח בסלון..כמובן שאני מקפידה לאוורר את הבית בלילה ..אבל מה לגבי היום,? האם הריח מסוכן לנו במידה וזה באמת מהקיר ? יש לי ילדים קטנים ואני חושששת. תודה.

את לא יודעת מה יש לך שם ורוצה מרחוק?? תזמינו איש מקצוע שיבדוק

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות