פליטת חומרים מרהיטים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/09/2020 | 21:11 | מאת: עינת

שלום קראתי כאן שמומלץ לאוורר חדרים מרהיטים יש לי שאלה, בני התינוק ישן בצמוד לארון. האם יש קשר בין המרחק של התינוק מהרהיט, גודל הרהיט "וגילו" של הארון? מה הסיכון? תודה

כל החפצים בבית פולטים חומרים מסוכנים. וילונות, משחקים, ריהוט, מכשירי חשמל, הקירות... לכן, ההנחיה לאוורר את כל הבית. יש חפצים שפולטים פחות עם הזמן ויש חפצים שיותר, פשוט מאווררים.

29/09/2020 | 19:37 | מאת: עינת

האם איוורור של מספר שעות במהלך היום (בלילה לא) מספיק?

הנחית משרד הבריאות הנה לאוורר. לא מגדירים יום או לילה או כמה שעות. החשוב לאוורר, מתי שאפשר, כמה שאפשר. האוורור מונע הצטברות ועלית ריכוז חומרים מסוכנים באוויר. כך, שכמה שמאווררים משפר את המצב.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות