חומר לניקוי אסלות.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/09/2020 | 17:10 | מאת: מאור

היי ניקיתי את האסלה עם חומר שנקרא ״דאק״ ושפשפתי עם המברשת לאסלה.. בזמן השפשוף הרגשתי שהשפריץ עליי ממש בקטנה ניצוצות לרגליים, ניגבתי עם נייר באיזור שהרגשתי שהשפריץ וזהו. לאחר שעה התקלחתי אבל האם זה שלא שטפתי מיד ורק ניגבתי עם נייר יכל לגרום למשהו.? כי רשום לשטוף היטב ידיים לאחר השימוש ואת הרגליים לא שטפתי מיד פשוט לא חישבתי לזה חשיבות אותו רגע. מכיל: Alcohols, C13-15-branched and linear, ethoxylated EO=8, Formic acid. Quaternary ammonium compounds, benzyl-C12-18 alkyldimethyl, chlorides. חומרים פעילים: Quaternary ammonium compounds, benzyl-C12-18-alkyldimethyl, chloridess 0.1828% (0.1828g/100g) Quaternary ammonium compounds, di-C8-10-alkyldimethyl, chlorides 0.2742% (0.2742g/100g)

שוב, חוזרת ואומרת, לקרוא את מה שכתוב על הבקבוק לפני שמשתמשים בחומר ולא לאחר אירוע. במקרה זה החומרים כולם סוגי סבון, יכול להיות גירוי בעור (בעין גירוי משמעותי יותר). אם לא היה גירוי אין בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות