חשיפה לחומר מסוכן ןתסמינים .

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/09/2020 | 08:23 | מאת: ליאור

היי , לרוב אחרי כמה זמן מופיעים תסמינים אם יש חשיפה לחומר מסוכן , האם סביר שיום למחרת יהיה שיעול ( לאחר 12 שעות ויותר) שיעול לעיתיים רחוקות ..לא משהו רציני...או שהסתמינים מתחילים לאחר זמן קצר מאז החשיפה ? , לצורן הענייין יום לפני החשיפה גם היתי מנוזל ואף סתום אז לא יודע אם השיעול נובע מחשיפה לחומר או מהנזלת

אז, אתה לא מרגיש טוב נזלת וכל השאר, ובעידן הקורונה הלכה לעבודה ולא נשארת בבית, בעיתי. התסמינים של חשיפה לחומרים מסוכנים ברמה מסוכנת משתנים מחומר לחומר. לכל חומר יש את התסמינים שלו. לא כולם משפיעים על מערכת הנשימה, הכל תלוי בחומר. בעיקרון, תסמיני חשיפה לחומר מסוכן יכולים להופיע מידית, לאחר מספר שניות, דקות ואפילו לאחר 72 שעות. אם אתה לא חש בטוב, ללכת למיון או לדבר עם רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות