שאלה בנוגע למיקרוגל- ציפוי פנימי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/09/2020 | 09:21 | מאת: מיכל

שלום, ראיתי שיש בשוק מיקרוגל עם ציפוי פנימי של חומר בשם אמייל ויש עם ציפוי של אמייל קרמי. האם החומרים שונים?יש עדיפות? האם אלו חומרים בטוחים ולא פולטים כלום בחימום? תודה רבה

מאז ומתמיד זה הציפוי הפנימי של מיקרוגל. אם עושים לזה שיווק וזה משכנע לקנות כאילו משהו מיוחד או חדש, יופי ליצרנים. עיבוד כזה או עיבוד אחר לא משנה מבחינת החומר. ולהזכיר לך... אמייל... יש לך גם בפה מהרגע שהשיניים צומחות.

16/09/2020 | 19:07 | מאת: מיכל

תודה רבה, האם אין סכנה שיפלט חומר כלשהו מהאמייל הזה לתוך האוכל בעת החימום? תודה וחג שמח

קיבלת כבר תשובה. לקרוא. נכתב לך שזה החומר שבשימוש מאז ומתמיד. נאמר לך שהחומר נמצא בפה שלך כל החיים. בדיוק מה יפלט?? בדיוק מה הסיכון כאשר זה חומר שיש גם בגוף שלנו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות