בריכה או ים לתינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/09/2020 | 12:40 | מאת: שגית

שלום לך מה עדיף?בבריכה יש כלור, בים שמש חזקה. גם השימוש בקרם הגנה. אני רוצה לדעת מה הכי בטוח עבורה אנחנו הולכים בקיץ כפעמיים בשבוע..

05/09/2020 | 19:40 | מאת: שגית

בבריכה היא מרבה להכניס את הראש למים, הפחד הוא מכלור. הבנתי שמסרטן

כלור לא מסרטן! יש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהדברים. כהורים ההחלטה היא שלכם.

06/09/2020 | 07:51 | מאת: שגית

אוקיי, תודה. יש האומרים כן, שמחה לשמוע שהדעות חלוקות. יש משהו מסרטן בחומרים בבריכה?

הקבוצה מקצועית לא דעת רוב ולא דעה אישית. יש אומרים?!?! מה עושים הצבעה?! יש עובדות! מדעיות! בדוקות! כלור לא מסרטן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות