משקפת אופטית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/08/2020 | 16:06 | מאת: ארליך

שלום אני רוצה להזמין משקפת אופטית של חברת BUSHNELL, ולפני שהזמנתי ראיתי שכתובה באתר הרשמי שלהם אזהרה: "WARNING: this product can expose you to chemicals including di(2-ethylhexyl)phthalate (dehp), which is known to the state of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm. For more information go to www.p65warnings.ca.gov." מה זה אומר, והאם לפי דעתך כדאי לי לא לקנות את המוצר? תודה.

החומר הוא ממשפחת הפטלאטים, חומרים הנמצאים במאות סוגי מוצרים: במוצרים רפואיים, משחקים, סבונים, מוצרי קוסמטיקה, מוצרי פלסטיק ואריזות פלסטיק, צנרת פלסטיק ועוד מוצרים רבים ושונים. יש מדינות שמחליטות לאסור או לאשר חומר מסויים, זו זכותם. אין בזה כדי לחייב מדינות אחרות. המוצר לא מיועד כמוצר מזון ולא כתרופה. החלטה על דרך פעולה היא רק שלך. הפורום לא מייעץ ולא מחווה דעה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות