אוכל חם בצלחות בקופסאות וצלחות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/08/2020 | 23:01 | מאת: ליאן

היי , חוששת לרשום את בתי בת ה7 לצהרון לשנה הבאה מהחשש שמעבירים את האוכל הרותח מהסיר ישר לקופסאות פלסטיק ( כך אני משערת שעושים כי שנה שעברה ראיתי שהן מקבלות את האוכל בקופסאות פלסטיק ) והדבר הנוסף שמדאיג אותי שמוזגים לילדים אוכל חם בצלחת חד פעמית. יש מה לןמר בעניין ?

בבית אין לך כלי פלסטיק למזון? לא קונים מוצרי מזון במארזי פלסטיק? כלי פלסטיק צריך להיות מתאים לשימוש במזון. עשוי מחומרים עמידים בחום ולא מעבירים חומרים לתוך האוכל. לשם כך יש סימון מזהה של סוג הפלסטיק (מספר שמופיע בתוך משולש חיצים בדרך כלל בגב הכלי). באופן דומה מה הבעיה עם כלי חד-פעמי שמיועד למזון? כמובן שההחלטה היא שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות