ריח חזק בעת שטיפת רצפות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/08/2020 | 15:38 | מאת: דורון

שלום, היום עבדתי במשרד בעת ששטפו את הרצפה, בניגוד למה שאני רגיל משטיפת רצפות בבית שיש ריח קל של בושם, כאן היה ריח חזק של בושם (כנראה סוג חומר הניקוי או הכמות שהמנקה השתמשה), עברו רבע שעה-20 דקות עד שהריח נחלש, האם יש סיכון כלשהו מנשימה של הבושם? האם הגיוני שהשתמשה בכמות כזו שהיא מזיקה נשימתית? תודה רבה

בשמים של חומרי ניקוי, יש עם ריח חזק יותר או פחות. ריח איננו מדד לרמת הסיכון שבחומר. יש חומרים בלי ריח או ריח מתון ומסוכנים וחומרים עם ריח חזק מאוד שלא מסוכנים. בחומרי ריח עיקר הבעיה הנה תגובה אלרגית. אם אין תגובה אלרגית לריח הבושם, כנראה שהכל בסדר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות