חשיפה לריחות מבניה ליד הבית שלי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/08/2020 | 09:53 | מאת: אנאל

שלום , קרוב לבית שלי בונים פארק משחקים , בונים שם גדרות גם ..כבר יומייים שאני מריחה ריח של חומר / דבק אין לי מושג שאני יוצאת מהבית , השאלה אם החומרים שהפועלים משתמשים מסוכנים לנו ? עדיף לא להישאר בבית בתקופה הזו . ? שמתי לב שהפועלים בלי מסיכות ...

ריח איננו מדד לא כמות של חומר ולא לרמת הסיכון שבו. זה שיש ריח לא אומר שהחומר מסוכן. יש חומרים עם ריחות חזקים שלא מסוכנים, ויש חומרים ללא ריח בכלל שמסוכנים מאוד. בלי לדעת מהו החומר במדויק לא ניתן להרחיב.

18/08/2020 | 20:25 | מאת: אנאל

היי בעלי טוען שזה ריח של דבק שייש , בנו קיר , ועל מנת להדביק את הבלוקים משתמשים בדבק הזה..

ונניח שזה דבק שיש, יש הרבה מאוד סוגים. בלי לדעת מהו הסוג בו השתמשו אי אפשר להרחיב. ושוב, חוש הריח שלכם רגיש. לא אומר שיש לכם סיכון יותר מאשר החומרים שיש לכם באוויר הבית ביום-יום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות