אכילה במסעדה בזמן ניקוי ריצפה עם אקונומיקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/08/2020 | 20:44 | מאת: רועי

היי ישבתי במסעדת רחוב סושי בת״א לאכול והמסעדה מסתבר מנקה גם באמצע היום. בזמן שישבתי המנקה קירצף את הריצפה עם המטאטא ואז גרף מים. והרגישו שהיו אקונומיקה. (אני ישר מרגיש בעיניים רגישות וגם שאלתי אותם). השאלה שלי האם שהגישו לנו את האוכל והיה כנראה באוויר אדים של אקונומיקה האם זה מסוכן? (למרות שישבנו בחוץ והיה אוויר ומאוורר גם אבל האוכל בא מבפנים והריצפה של פנים המסעדה ממש הייתה קרובה אלינו)

נחמד שדואגים לסביבה נקיה לסועדים. לא אין לאקונומיקה סיבה להכנס לאוכל. בשלב שאתה מריח באוויר החומר באוויר והוא מתפרק באוויר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות