הדברה בחלל לא מאוורר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/08/2020 | 21:56 | מאת: נעמה

שבוע טוב, השבוע צפויים לעשות הדברה בבניין שלנו, כולל כל הקומות וחדרי המדרגות. בקומות עצמן וכן בחדרי המדרגות אין חלונות כלל- האם מותר לבצע הדברה בחלל שלא ניתן לאוורר אותו? האם נשקפת לנו כדיירים סכנה (בקומה אנו שוהים זמן קצר כשאנו ממתינים למעלית- אך האם החומר מתנדף ומשפיע גם על פנים הבית)? יש לי בבית ילדים קטנים ותינוקת. תודה

מותר לעשות הדברה בכל מקום, תוך הקפדה על הנחיות התנהגות מתאימות. בנוסף בלי לדעת מהו החומר איתו יבצעו הדברה לא ניתן להוסיף. הכי פשוט לשאול את המדביר כאשר יגיע מהם ההנחיות בהתיחס לחומרים שאיתם הוא ישתמש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות