סכנות ארון מסיבית מלמין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/07/2020 | 13:27 | מאת: בטיפולי פוריות

שלום רב, אישתי ואני בטיפולי פוריות. שנינו עובדים מהבית בתקופת הקורונה (ולכן נמצאים כל היום בבית ממוזג עם חלונות סגורים). רכשנו ארון שרשום שעשוי מ"סיבית מצופה מלמין". האם הארון עלול לפלןט חומרים מסוכנים? מה ההשפעות של החומרים האלו? האם כדאי לבטל את הזמנת הארון? תודה רבה.

כל החפצים שיש לכם בבית פולטים כל מיני חומרים מסוכנים גם כאלה שיפלוט הארון. הנחיות משרד הבריאות לאוורר את הבית. אז תתחילו בזה. הפורום איננו ממליץ על דרך פעולה. ההחלטה הנה שלכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות