בלוני גז מתחת לחלון שלי.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/07/2020 | 23:41 | מאת: ויקטור

שלום רב, שכן שלי הזמין בלוני גז גדולים לחימום דוד השמש בימי החורף. לתדהמתי ומבלי להתייעץ איתי הציב אותם מתחת לחלון של חדר הילדה שלי. כשגליתי זאת ושאלתי אותו מדוע דווקא מתחת לחלון שלי הוא השיב שהטכנאי של פזגז הוא זה שהחליט למקם אותם שם כי לא מצא מקום טוב יותר. אני כמובן התנגדתי וביקשתי שיסלק אותם משם וגם פניתי לפזגז עם אותה בקשה בינתיים הם מתעלמים מבקשותי. הדבר מאוד מדאיג אותי כי הבלונים הם מתחת לחלון של הילדה שלי והם סמוכים למערכת הביוב ואף יש בקרבתם מזגן. מה אפשר לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו? בתודה

הפורום לא מייעץ, והדרך בה תפעל הנה בהתאם להחלטתך. אם מדובר בשטח משותף אתה יכול לפנות שוב לשכן, לחברת הגז. ותמיד עומדת בפניך האפשרות לפנות לבית המשפט לקבלת סעד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות