כרית ויסקו מעושרת בג'ל מצנן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/07/2020 | 15:04 | מאת: חיים

האם יש תו תקן לכריות? מכיוון שמדובר בכרית שמערכת הנשימה צמודה אליה שעות רבות כל יום, האם יש חשש מהחומר ויסקו וג'ל מצנן? כמו כן, האם מוסיפים לכריות חומר מעכב בעירה בדומה למזרון?

החומרים הבונים את הכרית הנם חומרים מקובלים לכריות, ולמזרנים. חלקם יהיו עם תקינה ישראלית, אך הרוב ללא תקינה ספציפית. החומרים הנם פולימרים שיכול שישחררו כמויות קטנות של חומרים נדיפים (עם ובלי ריח). ובהתאמה כמו בכל חומר מסוכן, יש סיכון מסויים. כריות כמו שאר אביזרי מיטה יהיו בדרך כלל עם תוסף מעכב בערה.

19/07/2020 | 20:45 | מאת: חיים

תודה על התשובה המפורטת. אמשיך לישון עם הכריות ספוג הולופייבר הפשוטה והרגילה שלי..

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות