מעבר מהיר ליד ריתוך ברחוב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/07/2020 | 21:04 | מאת: דורון

שלום, היום במהלך נהיגה, נסעתי באיטיות (כי הכביש משובש) צמוד לעבודות הרכבת הקלה, פתאום הרגשתי אור חזק שמגיע מצד שמאל ואז התברר לי שעושים עבודות רתכות של המסילה, חלפתי על פני המקום תוך כשניה כשאני עם משקפי שמש ולא הבטתי לריתוך עצמו אבל המרחק היה קצר מאוד אולי מטר וחצי, מדוע אין קירוי כשמרתכים באמצע הרחוב? האם יש סיכון לעיניים במעבר מהיר שכזה? תודה רבה.

אם אין לך אי נוחות בעין כנראה שלא נחשפת אלא ראית אור חזק בלבד. האם נדרש או לא נדרש נקבע לאחר ביצוע סקר סיכונים. יכול להיות שנמצא שלא נדרש ולכן לא מקימים קירוי או הפרדה אחרת. זה שדברים נראים לנו בעיתיים הם לא בהכרח כך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות