משטח פעילות לתינוקות מחומר XPE

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/07/2020 | 18:28 | מאת: אור

שלום, אני מעוניינת לרכוש משטח פעילות עבור ביתי התינוקת, ראיתי בפירוט החומרים כי המשטח עשוי מחומר XPE חומר מוקצף. כאשר ביקרתי על החומר באינטרנט ראיתי שכתוב שהוא רעיל. האם זה נכון ? האם יש סכנה בשימוש במשטח כזה עבור תינוקת ?

מוזר, XPE איננו חומר רעיל. בערך כל שקית נילון מצויה וכלי פלסטיק עשויים ממנו. בלי קשר להרכבים ולמה אומרים בקבוצה זו או אחרת. משטחים מעין אלה לתינוקות צריכים להיות עם אישור מכון התקנים שבדקו ואישרו את המשטח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות