הדברת דירה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/07/2020 | 11:54 | מאת: דוד

שלום, אנחנו עומדים להיכנס לדירה שקנינו, ומתלבטים אם לבצע הדברה כי אשתי בהריון (בסביבות שבוע עשירי). האם יש סיכון כלשהו להריון (עם חומר בשם "שוהם")?

12/07/2020 | 14:53 | מאת: דוד

תוספת לשאלה: מדביר אחר הציע חומר בשם "טמפריד". האם יש עדיפות בין שני החומרים?

בכל חומר יש סיכון. כדאי לקבל מהמדביר מראש את תוויות החומר המתוכנן ולקרוא אם יש אזהרה מיוחדת לנשים בהריון. המדבירים מכירים את הדירה ויודעים להמליץ על חומרים מתאימים לטיפול בבעיות. שוהם הוא חומר רעיל פחות. אבל גם פחות יעיל. טמפריד רעיל יותר ויעיל יותר. כמובן שהכי פשוט אם חוששים, לא שיש בהכרח בעיה, לא להיות בדירה למספר שעות, מתוך זהירות מונעת ולא כי נדרש. מאחר שאין הכרות עם המקום אין המלצה על חומר זה או אחר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות