קוטלי עצבים בפארקים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/07/2020 | 17:19 | מאת: גלית

שלום, האם הליכה בפארק עלולה להיות מסוכנת אם לא עבר זמן רב מאז שריססו בקוטלי עשבים? האם החומרים נישאים באוויר ועם הרוח או שהם בעייתיים רק במגע? תודה.

קוטלי עשבים ולא קוטלי עצבים. קוטלי עשבים כשמם כן הם: פוגעים בגידול של צמחים, של עלים, של פריחה. מאחר שלנו בני אדם אין מנגנונים כאלה בגוף, קוטלי עשבים לא עובדים עלינו. כמובן שאם תבלעי כמות גדולה של החומר את עלולה להכנס להרעלה בדיוק כמו עם כל חומר מסוכן אחר. אבל, החומר לא נדיף אחרת לא יעשה את העבודה ועלול לפגוע בצמחיה שלא רוצים לקטול. גם במגע לא יקרה כלום. עדין חומר מסוכן, שעלול לגרום לגירוי עור/עיניים אז לשטוף ידיים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות