אסבסט- תודה רבה מראש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/07/2020 | 12:22 | מאת: אורנית

שלום, אנו מעוניינים לבנות בית במקום שכיום יש בו גג אסבסט. כמובן שנזמין פינוי מסודר, אך רציתי לקבל הערכת סדר גודל מתי בטוח להגיע לשם לאחר מכן? כמו כן, אם במידה ונותר חלק מהאסבסט בקרקע, מתי הוא כבר לא נחשב למסוכן בהנחה שגרים ליד וחשופים כל הזמן? תודה רבה מראש, אורנית

כל טיפול באסבסט יתבצע על ידי חברה בעלת אישור בתוקף מהמשרד להגנת הסביבה לביצוע עבודות אסבסט. בהתאם למיקום, לכמות, לתהליך, החברה תתן לכם הנחיות פעולה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות