שאריות על מזלג חד פעמי מפלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/06/2020 | 13:28 | מאת: רון

שלום, לפעמים אני רואה שאריות על כלי מזון חד פעמיים מפלסטיק, מעין "שערות" פלסטיק שכנראה לא נחתכו טוב בתהליך הייצור, האם יש סיכון בבליעה שלהם? תודה

הכמויות אפסיות. אם המזלג מחומרים המותרים לשימוש למזון כמות קטנטנה לא אמורה לגרום לפגיעה. אם מאוד מפריע, אפשר גם להסיר את החתיכות לפני שמתחילים להשתמש בכלי.

14/06/2020 | 19:07 | מאת: רון

אכן שטפתי את המזלג עם מים ורק אז אכלתי אבל אני לא יודע לומר האם כל השאריות הוסרו, האם פלסטיק מזון לא אמור לצאת מהגוף בכל מקרה? תודה,

לא צריך לשטוף, פשוט לגרד/לחתוך את העודפים. זו בעיה אסטטית בלבד. הגוף לא מעכל את הפלסטיק, אלא מוציא אותו. כל זמן שהפלסטיק אמנם מאושר למזון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות