ריח מוזר ממטבח עץ לילדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/06/2020 | 08:32 | מאת: יפעת

שלום. רכשתי לפני מספר ימים מטבח עץ - משחק לילדים. אתמול בעלי הרכיב את המטבח והילדים שיחקו בו. הרגשתי באזור ריח משונה, לא ריח חריף אלא יותר ריח מתקתק חמצמץ ודי דוחה קשה לי להגדיר אותו בדיוק. אחרי כמה זמן רחרחתי את המטבח והבנתי שהריח בוקע ממנו. בעלי אומר שהמטבח עשוי MDF. קראתי ש MDF עלול לפלוט אדי פורמלדהיד שמשמש בייצור. ייתכן שהריח המדובר הוא של פורמלדהיד? ריח מתקתק חמוץ כזה? ואם לא זה אז ממה יכול להיות כזה ריח? אני חוששת כי הילדים כבר שיחקו בו. כעת המטבח באוורור במרפסת אבל רחרחתי עכשיו ועדיין מסריח אני לא יודעת אם לתת לילדים לשחק בו. אשמח לעצתך. המון תודה.

הרבה מאוד מוצרים יש להם ריח. נעים, מוזר, כל אחד מריח אחרת. יכול להיות הרבה מאוד חומרים. תקוו שאוורור יעזור. בבית יש לכם הרבה מאוד פריטים שפולטים חומרים מסוכנים כולל פורמאלדהיד. לכן, הוראת משרד הבריאות היא לאוורר את הבתים. עוזר גם לסילוק של חומרים אחרים שאינם בריאים לנו. כך גם לגבי המשחק. תאווררו אותו. כמה זמן, לא ידוע. משתנה ממוצר למוצר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות