שכן שם בגינה שלו רמקולים להרחקת נחשים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/06/2020 | 21:33 | מאת: דניאל

היי, אני גר 2 קומות מעל שכן עם גינה, ששם רמקולים בגינה שמשדרים קולות שבני אדם לא שומעים בשביל להרחיק נחשים, האם זה מסוכן הדבר הזה, קראתי באתר של מכון ויצמן שהרמקוליך האלה לא בפיקוח משרד הבריאות , האם מגיעים אלי הצלילים האלה?

אם זה כבר מספר ימים ואתם לא חווים תחושות גופניות של אי נוחות כנראה אתם לא שומעים את הצלילים של המערכת. האם באמת תרחיק נחשים? זו כבר שאלה אחרת לגמרי... כי לנחשים אין אזניים לשמוע.

09/06/2020 | 09:40 | מאת: דניאל

קראתי שהגלי קול עושים רעידות באדמה ואז הנחש בורח חח זה חרטה?

כל גל קול גורם לרעידות באדמה, כמו מוסיקה שאתה מרגיש בגוף. רק תלוי בסוג הרעש והעוצמה. בתאוריה זה אמנם נכון. מעשית... אם בכלל עובד... הנחש בורח פעם-פעמיים עד שהוא מבין שהויברציה לא ממש בעיתית לו, ומתרגל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות