כביסה שכובסה עם סוללות נוזלות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

31/05/2020 | 17:39 | מאת: כביסה שכובסה עם סוללות נוזלות

שלום רב, קיבלנו לתינוק, מהאחיינים שכבר גדלו, בובות בד אותן כיבסנו במכונת כביסה. בסיום גילינו באחת הבובות סוללות שנזלו. אנו לא יודעים מה גיל הסוללות. השאלה היא מה לעשות כעת? האם יש לזרוק את כל הבובות או שניתן לכבס שוב ולהשתמש? מדובר על תינוק שמכניס הכל לפה.

אין צורך לזרוק שום דבר. בעיקרון כל החומרים שנזלו מהסוללות, שהגיל שלהם לא משנה, נשטפו עם מי הכביסה ועכשיו הם בביוב. אם את מאוווד מודאגת, תכבסי שוב את הבובות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות