ריסוס נגד זבובים- תודה רבה מראש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/05/2020 | 11:17 | מאת: רחל

ורד שלום, אני בהריון וריססו נגד זבובים ליד העמדה שלי בעבודה (מניחה שמדובר במשהו ביתי כי לא היה מדביר אלא עובדים, אך לא בטוחה) יצאתי כדי לבקש שיפסיקו, ובזמן הזה כמובן נשמתי את החומר. אנא עזרתך- עד כמה זה מסוכן? האם לדעתך צריך להיבדק? תודה רבה מראש..

אין מדד לכמה מסוכן. ואין מה לבדוק. חשוב להחשף כמה שפחות לחומרים מסוכנים, ביום יום וגם בהריון (שלבים ראשונים בעיתיים יותר מהריון מתקדם). תבדקי במה השתמשו, ותקראי את שכתוב על המכל. בדרך כלל אם יש סיכון לנשים בהריון תהיה אזהרה על התווית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות