ריסוס בגן ילדים , הדברה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/05/2020 | 23:30 | מאת: נירי.

היי בשישי הקרוב מתכננים לבצע ריסוס בפעוטון של הילדה שלי אני נורא חוששת לשלוח אותה בראשון שכן היא זוחלת והרצפה היא הנפגעת העיקרית בריסוס פוחדת גם שישאירו רעלים כאלה ואחרים, ממש בחרדה מזה מה אוכל לעשות?מה לבקש מהגננות? אני לא ככ יודעת מה לעשות תודה

היא הילדה היחידה בגן? הדברה ביום שישי עד יום ראשון כבר אין חומר. הגננות בודאי ישטפו את הרצפה ביום ראשון. הדברה מתבצעת על ידי אנשי מקצוע, החרדות שלך שישאירו חומרים ודברים דומים, אינן מבוססות, סתם פוגעת באנשי מקצוע. החלטה מה לעשות היא שלך.

18/05/2020 | 07:13 | מאת: נירי

תידה על התגובה החרדות שלי מבוססות על מקרים שקרו בהם היו מעורבים אנשי מקצוע אני לא יודעת האם ישטפו את הגן, זה משנה?

למיטב ידיעתי אם עובדים עם בוחרים אנשים לבצע עבודה שאינם מקצוענים ומאושרים סיפור אחר. אם יש לך ידע בנושא תפעלי בהתאם אליו. הדברים תלויים בחומרים שישתמשו בהם, בשיטת ההדברה, מספר ימים, והנחיות המדביר המקצועי לגננת או לרשות המקומית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות