עירבוב אקונומיקה וריצפז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/05/2020 | 20:50 | מאת: דנה

שלום , בעלי שפך אקונומיקה ליד הניקוז במרפסת ולאחר כ10 דקות שטף את המרפסת בדלי עם מים וריצפז (מבלי לשטוף את האקונומיקה לפני כן). האם יש סכנה בעירבוב החומרים הנ"ל? בצורה שבה זה נעשה? תודה

ריצפז איננו חומר אלא שם מותג. כפי שכתוב בודאי על התווית של האקונומיקה ואולי גם על מוצר הניקוי, לא מערבבים חומרי ניקוי בשום מקרה! במקרה זה הערבוב היה בחוץ, וחלק מהאקונומיקה כבר התנדף כך שאם השתחררו חומרים מסוכנים הם עברו לאוויר, ואין בעיה. בעתיד, להקפיד, אין לערבב חומרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות