סוללות אצבע משומשות!

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/05/2020 | 15:38 | מאת: יוסף

דר" קויפמן נכבדה! אני מחזיק בבית כמות גדולה מאד, של סוללות אצבע משומשות,כבר כמה שנים. רובן כ 80% מלאות.אך חלק מיהן מתנפחות ונוזלות! השאלה האם זה מזיק לבריאות האויר בבית?

לא ברור מה זה 80% מלאות. מדוע לא לסיים שימוש בסוללה ולפנות אותה בצורה מסודרת? סוללות רגילות, קורה שמתנפחות, נוזלות. אין בעיה של שחרור חומרים מסוכנים לאוויר. כן יש סיכון של קורוזיביות מסוללה שנוזלת. סוללות מתנפחות גם עלולות להתפוצץ. לפנות מהבית לעמדות מחזור/איסוף את כל הסוללות הפגומות או סוללות שהסתיים השימוש בהן. קבוצה נוספת של סוללות אם יש לך, סוללות ליתיום.אותן יש להפריד בכל זמן משאר סוגי הסוללות. ולוודא שיהיו תמיד בסביבה יבשה. הסתיים השימוש בסוללה לפנות אותה. במקרה שסוללה כזו מתנפחת/נוזלת, סכנה ממשית של פיצוץ/שריפה והנלווה לזה. לכן לא כדאי להשאיר אותן בבית שהסתיים השימוש, לפנות..

10/05/2020 | 10:34 | מאת: יוסף

תודה רבה רבה על התשובה המהירה ישר כוח!! הכוונה כ80% שהשתמשו בהן לזמן קצר בלבד.כמו בדיקה אחת פעמית ומחלפים בחדשות! שוב מה שחשוב לי מאד לדעת שאם חלק מהן נוזלות שהן לא מרעילות את האויר!! אלה רק למגע ידיים! כמובן שאני ממיין אותם ואת הנוזלות אני מוסר להטמנה בטוחה שאוספים במקומות מיוחדים לכך!!! שוב תודה רבה רבה על היעוץ.

תודה כן, הסיכון הוא במגע הישיר או במקרה של שריפה/פיצוץ של סוללה.

10/05/2020 | 20:13 | מאת: יוסף

שוב תודה רבה רבה ענקית הירגעת אותי מאד!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות