נוזל לניקוי שמשות רכב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/05/2020 | 08:17 | מאת: קובי

שלום, היום כשהייתי בתוך הרכב והמזגן פועל (אוויר מבחוץ), הפעלתי את הוישרים עם נוזל שמשות, הרגשתי ריח של החומר נכנס לתוך הרכב, לאחר מספר שניות פתחתי את החלונות לאוורור. על האריזה של הנוזל שמשות (נוזל יחסית יקר) מופיע ששאיפת אדים עלולה לגרום לסחרחורת, האם יש חששות נוספים (בעיקר ארוכי טווח)? תודה רבה

היצרנים צריכים להגן על עצמם ועל המשתמשים ולהזהיר מכל אפשרות פגיעה גם אם היא קטנה ביותר. במקרה שלך מדובר במעט מאוד אדי אלכוהול ובושם של הנוזל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות