ריח לא טוב משידה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/05/2020 | 23:26 | מאת: ירדו

שלום רב, יש לנו כבר שנים רבות שידה בחדר השינה. בזמן האחרון נודף ריח רע ממנה, כנראה מלוח העץ שבגב. נכנסתי לאתר החברה, השידה עשויה מmdf והגב שלה לפי מה שהבנתי עשוי משבבית אירופאית דחוסה. השאלה שלי ממה נובע פתאום הריח הרע הזה והאם יש סכנה לנשום את זה? תודה מראש

יש ריח רע ולא נעים לכם, תמיד עומדת בפניכם האפשרות פשוט להוציא את השידה מהבית. יכולות להיות הרבה סיבות, רקבון של העץ (כן זה עדין עץ גם הוא שבבים דחוסים), עובש. רטיבות שנכנסה או סיבות רבות אחרות.

03/05/2020 | 19:38 | מאת: ירדן

תודה על התשובה. אנחנו לפני מעבר דירה שמתעכב, ולכן לא רצינו לקנות רהיט חדש עכשיו (היא משמשת לנו כאחסון של האבה דברים) ולכן שאלתי

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות