כמו עכבישים לבנים מארון מטבח חדש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/04/2020 | 20:36 | מאת: שרה

שלום רב, יש לי ארון מטבח חדש ( משמש למספר צלחות ללא מזון בכלל), מתוכו יוצאים מאין עכבישים לבנים קטנים כך נראה לפחות. היה גוק אחד ( לא מקק), משהו לא מזוהה, הכנסתי אקונומיקה במגירות בתקווה שזה יעזור אבל יצא עוד עכביש מאז רציתי לרסס את מגירות המטבח איזה תרסיס בטוח לארונות שמשמשים לכליי מטבח? תודה רבה.

ואולי זן עכבישים לבקנים? אקונומיקה? למה שתעזור נגד עכבישים ומקקים?! הפורום אינו ממליץ על חומרים. אפשר להזמין מדביר מאושר או לבדוק בחנויות תרסיס ביתי נגד מקקים (ג'וקים) ועכבישים ולפעול בדיוק לפי ההנחיות הכתובות על המכל.

02/05/2020 | 19:07 | מאת: שרה

תודה על תשובתך, אכן קניתי raid, תרסיס הדברה לסוגי חרקים שונים בתווית כמובן שרשום לא לרסס על משטחי מזון אבל מכיוון שלא היתה לי ברירה בהמלצת המדביר ריססתי בארון המטבח, מעט בשיש, בקירות... שאלתי ; האם התרסיס raid זהה לk300 מבחינת התייחסותך בשאלות קודמות לגביי ששטיפת מים וסבון מספיקים כדי להסיר את הרעילות כדי להכניס כלי מטבח בחזרה לארון? תודה מראש על עזרתך .

הפורום לא ממליץ על מוצרים או דרך פעולה. הכל לפי החלטתך. למה לרסס על כלים?? אין שינוי מתשובתי הקודמות.

04/05/2020 | 12:52 | מאת: שרה

לא ריססתי על הכלים ריססתי בארון כשהכלים בחוץ, שאלתי כמה ימים לוקח לתרסיס מסוג raid נגד חרקים, להתאדות על מנת שאוכל להחזיר כלים פנימה.

07/05/2020 | 11:42 | מאת: שרה

אשמח לקבל תשובה לשאלתי האחרונה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות