הרחת עובש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/04/2020 | 00:07 | מאת: דוד

יש לי רטיבות בקיר בבית כי יש פיצוץ בצינור, והיום הרחתי את הקיר והיה ריח של עובש. הרחתי 3 פעמים בערך את הקיר מקרוב. האם יכולה להיגרם לי סכנה מזה? אני לא אריח יותר אבל רציתי לדעת אם זה יכול להיות מסוכן זה שהרחתי? תודה.

עובש הוא דבר חי. אתה רואה אותו על הקיר, אך הוא מפזר חלקיקים לכל המרחב של החדר ואולי לכל הבית. לכן, עצם ההרחה מקרוב איננה משמעותית יותר מאשר להיות ולנשום במקום עם עובש. רוב האנשים יכולים להריח ולהיות בסביבה של עובש ללא פגיעה. יש אנשים רגישים או עם בעיות נשימה שעובש עלול לגרום להם להחמרה או להתעוררות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות