האם לחם מחיטה מלאה עדיף מלחם לבן?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/04/2020 | 23:12 | מאת: יוני

היי, אני לא יודע אם אפשר לשאול את השאלה הזאת כאן. אבל שנים חפרו לי שלחם מחיטה מלאה זה בריא לעומת קמח לבן שלא בריא. אך אם מחפשים על זה באינטרנט (באנגלית) רואים אינסוף כתבות שחלקן תומכות, חלקן סותרות וחלקן אומרות את ההפך. לשאלה הזאת יש השלכות גדולות מבחינת המחיר, דקדקנות בחיפושים אחרי לחמים מסויימים וכו'. האם יש לזה עדיפות או שפחות או יותר הכל אותו דבר? תודה

צודק זה לא הפורום לנושא. מתוך מה שכתבת ולאחר שהשקעת זמן ולמדת את הנושא, נראה לי בעצם ענית בעצמך על השאלה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות