שימוש בסבון כלים- האם יש נזק לאורך זמן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/04/2020 | 18:11 | מאת: גילה

שלום, אין לנו מדיח בבית ואנו רוחצים כלים יום יום בנוזל כלים (fairy) . ממה שאני יודעת לנוזלי כלים לא נדרש אישור משרד הבריאות ויש בהם חומרים ממיסי שומן ועוד כמה חומרים אחרים די חזקים. השאלה אם בעת השימוש בסכ"ום , בצלחות ובכוסות שנשטפו ע"י נוזל הכלים- לא בולעים חלק מהחומרים האלה והאם זה לא מסוכן לאורך זמן?

סבון כלים אינו נדרש לאישור משרד הבריאות אלא עליו לעמוד בתקן הישראלי הנדרש. לא אין בעיה של חדירה של חומרי נוזל הכלים לתוך הכלים השונים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות