אוזניות מגן לא צמודות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/03/2020 | 21:08 | מאת: מישל

שלום, האם תתכן הגברה של עצמת הרעש (תהודה) מחבישה לא טובה של אוזניות? (לא חבשתי טוב את האוזניות ונותר מרווח בין תחתית הקאפ של האוזניה לצוואר), או שזה לא סביר ולכל היותר ההגנה תהיה פחותה מהמקסימום שמצהיר היצרן? תודה רבה

הצהרת היצרן היא לגבי הנחתת הרעש בתנאי מעבדה אופטימליים. מאחר והאוזניים של כל אחד מאיתנו שונות יש נוסחת הפחתה מהאידיאלי וזה לגבי כל עובד המשתמש באזניות ובאטמים. אם לא כיסית טוב את האוזן חדר מה שחדר. הגברה לא. אבל, כתלות ברמת הרעש, לא בהכרח היתה לך הגנה מספקת בזמן שלא שהשתמשת באוזניות כנדרש.

06/03/2020 | 17:27 | מאת: מישל

תודה רבה על המענה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות