החלפת אסבסט במתחם צמוד לחצר חול גן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/03/2020 | 14:03 | מאת: ליאת

שלום בבית הספר שסמוך לגן של הבן שלי (ממש צמוד - אותו מתחם) מחליפים גג גדול מאסבסט שמחפה את כל אולם הספורט של בית הספר. חצר הגן מלאה בחול - מה ההנחיות עבור החול? האם יש להחליף את כל החול בשל סכנה לשקיעת סיבי אסבסט בחול? כרגע לא נראה שהם מתכננים לעשות כל פעילות שקשורה לטיפול במתחם הגנים הצמוד.

בכל עיריה ורשות מקומית יש מחלקה של הגנת הסביבה שבה עובדים אנשי מקצוע בתחום. יש לפנות אליהם ולבקש מהם להגיע למקום ולתת הערכה מקצועית מה יש לעשות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות