ריסוס נגד גוקים בבית פרטי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/02/2020 | 17:59 | מאת: לי

שלום. אנחנו גרים בבית פרטי וצריכים לבצע ריסוס נגד ג'וקים (הרגנו מאתמול כבר כ4 קטנים). מדביר מוסמך אמר לי שמרסס בחוץ ובפנים בחומר שנקרא אדמירל. שלאחר שעה ניתן לחזור הביתה כולל ילדים קטנים וכלבה. אמר שמרסס מאחורי המיטות, שידות בפנלים וכו .. רציתי לשאול האמנם כך או שעדיף בשם זהירות מונעת להתפנות ללילה מהבית. תודה.

מניחה שבדקת והמדביר מאושר והוא בעל מקצוע והאחריות שלו. מאחר שמדובר בבית עם ילדים וכלב הוא אמר שעה, אחרת אפשר היה לחזור מיד. אם לחכות לילה, יום, יומיים לשיקולך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות