אכילת ירק במצב בוסר.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/02/2020 | 18:54 | מאת: רונה

שלום, אכלתי היום סלט עם עגבניות שרי, אחת העגבניות הייתה ירוקה וחשבתי שזה הזן שלה, כשאכלתי אותה היה לה טעם של בוסר, אני יודעת שאכילת פירות וירקות בוסר רעה לבריאות, האם מאכילה של עגבניית שרי אחת בוסר יש בעיה מיוחדת? תודה רבה

יש ירקות שמומלץ לא לאכול בוסר כי גורמים לאי נוחות במערכת העיכול. יש אנשים שרגישים וירגישו אי נוחות אחרים אין בעיה. עגבניה ירוקה, ישנם לא מעט אנשים שאוכלים אותן. רעיל... לא ממש, השאר ענין של טעם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות