אקונומיקה על הקירות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/01/2020 | 19:00 | מאת: יעלי

שלום, בעלי מרח אקונומיקה על הקירות והתקרה במקלחון בחדר השינה שלנו, בעקבות עובש. נכנסתי עכשיו הבייתה והבית מלא בריח של אקונומיקה, אי אפשר לאוורר יותר מדי ולאורך זמן כי ממש קר הלילה. בחדר הזה ישנה איתי גם תינוקת בת 10 חודשים ויש לי עוד 3 ילדים קטנים בבית. החלון במקלחון פתוח (יש רשת קבועה) ואיווררתי מעט את החדר אבל הריח עדיין קיים. זה היה לפני שעתיים. מה אנחנו עושים? אי אפשר להשאיר את החלונות בבית פתוחים כל הלילה בגלל מזג האוויר. האם יש סכנה להישאר לישון בדירה? זו דירה קטנה של 70 מ"ר בערך והריח מגיע גם לסלון

מאחר ומדובר בילדים קטנים, אם אין אפשרות לאוורר, לשטוף את הקירות, מטעמי זהירות מונעת, ללכת לישון אצל משפחה/חברים...

20/01/2020 | 19:27 | מאת: יעלי

תודה על התגובה המהירה. לצאת בשעה כזו עם 4 ילדים קטנים לישון במקום אחר זה מאוד בעייתי. לצערי לא ידעתי שהוא עשה את זה, הייתי מבקשת שימתין עם זה. במידה ונשאיר את החלון במקלחון פתוח וגם בחדר, נסגור את הדלת ולא נישן שם, האם זה בטוח? כמה זמן לוקח לאקונומיקה להתנדף?

ההחלטה שלכם להשאר או לצאת. מתוך עקרון הזהירות המונעת עדיף לצאת מהבית. אם קשה לכם, יכול להיות שלא יקרה כלום לאף אחד ויכול להיות שכן מישהו ירגיש לא טוב (גירוי מערכת הנשימה, עיניים דומעות ועוד תופעות שיכולות להופיע מאוחר יותר) אקונומיקה עוברת לאוויר, היא תעבור גם תחת הסדק של הדלת סביב המסגרת. אמנם פחות אבל תעבור. וגם חלון פתוח יעזור, אבל לא ימנע לגמרי. אין שוב אפשרות להגיד בטוח/לא בטוח. כל אדם יגיב אחרת, וכאן מדובר בתינוק גם כן. כמה זמן, גם את זה לא ניתן לדעת. תלוי בכמות, בסוג קיר, מזג אוויר...

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות