אכילת מזון חד בצלחות חד פעמי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/01/2020 | 23:55 | מאת: הילה

היי ורד , רציתי לדעת מה דעתך על כך שבצהרונים מוזגים אוכל חם על צלחות חד פעמי לילדים ??? איך משרד הבריאות מאשר כך ? האם מהווה בעיה בריאותית ? האם יש הצדקה לכך שאני רוצה להוציא את הילדים שלי מהצהרון בגלל הסיבה הזו ?!?!?!

דעתי אינה משנה. מה שחשוב הוא להבין את הדברים. קודם כל יש סוגים רבים של כלים חד פעמיים המיועדים למזון, והם מאושרים לשימוש. יש כלים שמיועדים לאוכל חם. אז, למה שתהיה בעיה? בגלל כל מיני דעות לא מבוססות וחששות שאין להם בסיס? ארגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות לא אסרו השימוש בכלים אלה כי אינם מהווים בעיה. אם היתה בעיה היתה יוצאת הנחיה לציבור. איך לנהוג עם הילדים שלך זו החלטה שלך ורק שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות